Evinizi yenilemenin püf noktaları

Evinizi yenilemenin püf noktaları
MODÜLER EV YENİLEME (MEY)
Evinizi yenileme işlemi her zaman hem çok cazip gelmiştir hemde içinde oturduğun yaşam alanlarında inşaat pisliklerinin oluşması, ev içinde yaşamın kısıtlanmasından dolayı yenileme işlemini yapmaya engel olmuştur.
Çünkü ev yenileme veya dekore etme işi hepsini aynı anda yapayım düşüncesiyle başlar. Önce maliyet çıkartılır, ancak hiçbir zaman önceden hesaplanan maliyetler işin bitiminde doğru çıkmaz, her zaman ilave işler çıkar, maliyet bir türlü tutmaz. Birde Evinizin yakınlarında dekorasyon ve yenileme için gerekli ürünlerin satıldığı mobilyacı, yapı market, mutfak dolabı, mutfak tezgahı, evye, mutfak bataryası, seramik satılan yapı market, banyo dolap imalatçısı, laminant parke dükkanı gez gez bitmez. Model beğenmek, istediğiniz ürünü bulmak, bunları ayrı ayrı yerden toplamak fiyatlarda anlaşabilmek, bu ürünlerin montajını yaptıracak usta bulmak. Bu işleri yaparken Ürünlerin teslim tarihleri ile ustaların boş olan zamanın denk getirecek iş programı yapmak tam bir işkence. Evimizi yenileyelim derken inanılmaz bir stresin yaşanmasına sebep olurken, işin sonunda istediğiniz sonucu alamamak ta tam bir hüsrandır. 
İşte tam da bu sorunu ortadan kaldırmak için çözüm olarak Modüler Ev Yenileme (MEY) devreye sokulmalıdır. Bildiğimiz baştan yenileme yerine gereksinim sırasına ve bütçeye göre modüler değişim yani MEY ile yalnızca 1 ürünü seçip örneğin, Çelik kapı dan başlayarak dekorasyon başlamalı. Bu işlem için ödeme yaptınız, borcunuz bitti, ev içerisindeki yaşam koşullarını ayarladınız sonra bir sonraki kalem geçiniz. Örneğin Laminant parke, sonra Daire iç kapılar, sonra istenirse salon TV ünütesi arkası 3d duvar paneli, sonra istenirse Salona gizli ışık kutu bandı led spotlar bu işlemlerin en sonunda boya. Bu işlemler sizin bütçenize göre ve evdeki yaşamınıza göre, çocukların okulu, sizin iş yerinizden alabileceğiniz izinler etken olmakla birlikte sizin buna hazır olmanızla devreye girer belki 1 ay belki 6 ay, belki 1 yıl da biter. Ancak daha az yorularak ve daha seçici davranarak daha iyi sonuçlar elde edilir. Bu işlemlerin yapılması için ise www.kolayyapi.com  yapmayı istediğiniz ev yenilemenin en büyük yardımcısı olacaktır. Telefonla aradığınız bütün cevapları alabileceğiniz, Modüler ev yenileme (MEY) de nasıl bir yol izleyeceğiniz konusunda her türlü yardımı verecektir. Ayrıca Mutfak tasarımlarınız da  3d modelleme ve 3d renklendirme yaparak Mutfak ile alakalı Mutfak tezgahı, Mutfak dolapları seçimini www.kolayyapi.com da bulunan ücretsiz uygulama ile kolayca yapabilirsiniz. Yok ben uğraşamam derseniz Evinize keşif için gelinir bu işlemler bizim tarafımızdan yapılır. Mutfak yenilemek için gerekli Cam mozaik, Mutfak armatürleri, Evye seçimleri ile çok kolay bir şekilde oturduğunuz yerden Modüler Ev Yenileme (MEY) yöntemi ile evinizi baştan başa yenileyin.  

Örneğin;
 
Çelik Kapı 
Oturduğunuz evde yenilenmenin girişi, çelik kapı dan başlar. Sahip olduğunuz kalenin en önemli yeri tabiki giriş kapısı. Alacağınız çelik kapı nın en güvenlikli olanı ve kilitleri ile garantili olan bir markayı seçmekle başlar. Çelik kapı seçimi içinde yollara düşmeye gerek kalmadan oturduğunuz yerden Çelik Kapı modelini seçerek, keşif nakliye, montaj dahil olarak kolayca Modüler Ev Yenileme (MEY) sistemi ile evinizi yenilemeye başlamış olursunuz.

Daire iç kapıları
Daire iç kapıları değişecekse ürünü seçersin ancak nakliye, eve bu ürünlerin taşınması, montaj işleri, montaj sarf malzemeleri kapı fiyatının neredeyse yarısı kadar daha ilave ücret çıkartır. Ortalama 2+1 bir dairede 7 tane daire iç kapısı olsa önceden alt alta hesapladığınız daire iç kapı kalemi %50 artış gösterir. Bu işin yalnızca maliyet kısmı. Buna ek olarak bu daire iç kapısını nasıl, nerede ve hangi model de kapı bulacağınız ve hangi ustaya montaj yaptıracağınızdır. Mevcut evinizdeki eski kapıların sökülmesi ve oradan atılması da başka bir sorun. Evinizi en iyi şekilde yenilemek için de alternatiflerinizin çok olması gerekir. Bunun nasıl yapılacağı daha ilk kalemde içinden çıkılması zor bir hal alır. 
Modüler Ev Yenileme (MEY) içinde bulunan bu kalem Daire İç kapıları model seçimi yaptıktan sonra, keşif, nakliye ve montaj dahil olarak kolayca bu kalem tamamlanmış olacaktır.
 
Laminant parke
Bir dükkanda laminant parkeyi buldunuz fakat daha önceki dükkanda bulduğunuz daire iç kapısı ile acaba uyumlu muydu yok biz bir daha geri dönelim fotoğrafını çekelim veya varsa katolog alalım sonra yine laminant parke dükkanına gelelim sonra yanlış olmasın diye diye harcadığınız zamanlar,  laminant parkeyi seçtiniz altına koyacağınız şilte den başka size çok lazım olacak ses yalıtımlı parke altı şiltesi varmı diye sorduğunuzda o nedir abla veya abi veya boşu boşuna paran niye gitsin biz bunu veriyoruz kimseden bize şikayet gelmedi cevapları size orada karar vermenize zorlar. Yoksa yapmış olduğunuz iş her zaman eksik geri dönülmez bir son olarak hayatınızda yer edecektir. Artık bir daha ne zaman laminant parke yenilersiniz. Bir düşünün.
Modüler Ev Yenileme (MEY) içinde bulunan bu kalem Laminant & Lamine Parke model seçimi yaptıktan sonra, nakliye dahil olarak istenirse ilave olarak işçilik hizmetleri alınarak kolayca bu kalem tamamlanmış olacaktır.
 
Mutfak
Evin en güzel ve en karmaşık yeri. Ev yenilemenin en pahalı ve en zor yeri. Mutfak yenilemek, karar verilecek ürün sayısının fazlalığından dolayı hep en sona bırakılan yaşam alanlarıdır. Mutfak dolaplarının 3d modelleme yapılması, ürün seçimi, bunların nereden bulunacağı, Acaba seçimini yapacağınız bu ürünlerin dünyada var olan bütün model ve renklerini bulabilecekmisiniz? bunları öğrenmek ve yerlerini bulmak ne kadar zor olduğunu anlatmaya gerek yok. Ayrıca mutfak yenileme işlerinde karşınıza çıkacak olan, su tesisatı ve elektrik tesisatı revizelerinin yeni yapılacak mutfak tasarımına uygun olarak yapılması, bu esnada kırılıp dökülen yerlerin sıvanması gerçekten tam bir şantiye ortamını evinizin mutfağına taşımak gibi bir şey.
Mutfak yenilemenin en soft olanı ve kolay yolu ise, mevcut mutfak dolaplarının modelini beğeniyorsanız, mutfak dolap kapaklarını ve kulplarını değiştirerek görünümü tamamen değiştirebilirsiniz. Buna ilave mutfak tezgahı ve evye en son olarak tezgah ve dolap arasına cam mozaik kaplattığınızda işlem tamamdır. 
Ama ben sıfırdan yeniden tasarlamak istiyorum derseniz 3d Mutfak Tasarlayın ve Online Tasarım Aracı ile modelleme yapabilirsiniz. 
 




 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.